Mijn belangrijkste drijfveer is om te verbinden. Om samen met de juiste mensen, diensten en bedrijven vanuit een nulpunt te werken naar een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Om krachten te bundelen en samen sterker te worden.

 Ik krijg energie als iemand anders 'geen idee heeft waar te moeten beginnen'. Als bouwer en vernieuwer kan ik moeiteloos schakelen tussen verschillende niveau's in een organisatie. Dit doe ik door uit te zoomen, door met een helikopterview naar een project te kijken, om vervolgens weer in te zoomen waar dat nodig is. Ik ben communicatief sterk en kan rust behouden in stressvolle situaties.

Als zelfstandige professional heb ik meer dan 12 jaar ervaring in het opzetten van nieuwe initiatieven en locaties. Sterk ben ik in het begeleiden van projecten, verbouwingen, fusies en bedrijfsprocessen. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen. 

 Door de recente verschuivingen in de markt ben ik gaan onderzoeken waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen en ben ik erachter gekomen dat mijn passie inmiddels meer ligt bij op opzetten van initiatieven in de welzijnssector, een gezonde levensstijl, bewustzijn en zingeving. 
 
Mijn grote droom is om een centrum voor bewustzijn op te richten, in mijn woonplaats Noordwijk.